AjánlatkérésAjánlatkérés

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

elküldelküld

VendéglátásVendéglátás

A GASTROPOLIS Kft. a Metropolis cégcsoport tagjaként jött létre, kezdetben az üzleti partnereinknél felmerülő vendéglátó és rendezvényszervezési feladatok elvégzésére. Annak ellenére, hogy cégcsoportunk fő profilja a vagyonvédelem, társaságunknál több kolléga rendelkezik vendéglátó ipari szakirányú végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal.
Vendég és megrendelő centrikus üzletpolitikánkat erre a sok éves tapasztalata támaszkodva alakítottuk ki. Gondosan kiválasztott beszállítói hátterünknek és kollégáink szaktudásának köszönhetően vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, a visszatérő megrendelőinken kívül új partnereink száma is dinamikusan nő.

A vendéglátásban, közétkeztetésben, valamint a hidegkonyhai termékek előállítása során saját élelmiszer-biztonsági rendszert működtetünk a "veszélyelemzés kritikus szabályozási pontok (HACCP)" rendszer elvei alapján. Minden igényt kielégítő saját eszköz és kellékparkunk, összeszokott csapatunk biztosítja a korrekt vendéglátást és az értékarányos árszínvonalunkat.

Társaságunk által üzemeltetett vendéglátó egységekTársaságunk által üzemeltetett vendéglátó egységek

 • Sportlétesítmények vendéglátása
  Saját büfé kocsi, illetve a belső büfék üzemeltetése 1998-tól, vendéglétszám 45 000 fő/ év.
 • SZOVA ZRt. Tófürdő
  Gyorsétterem és büfé üzemeltetése nyári időszakban 2008-tól, vendéglétszám 50 000 fő. Jégbüfé üzemeltetése téli időszakban 2010-től, vendéglétszám 80 000 fő
 • Kitelepülések
  Több tucat szabadtéri rendezvény 2000-től (Lukácsházi Lovas Napok, Kőszegi Szüret, Szent Iván éj rendezvényei, SAVARIA történelmi Karnevál, Kőszegi Ostromnapok, Orsolya napi vásár, Őrségi vásár, stb.).

Társaságunk a vendéglátó egységek működtetéséhez szükséges műszaki, technikai háttérrel rendelkezik, illetve a továbbiakban szükséges eszközöket biztosítani tudja. A társaságunk által nyújtott szolgáltatásokkal megrendelőink maradéktalanul elégedettek és ezt a színvonalat a vendéglátás minden területén biztosítani tudjuk.

SzolgáltatásainkSzolgáltatásaink

 • Éttermek és büfék üzemeltetése
 • Vállalti rendezvények lebonyolítása
 • Kitelepülések már 20 főtől

A fentieken túl magán eseményeken is állunk rendelkezésére, de szívesen vállaljuk tömeges rendezvények, koncertek gasztronómiai szolgáltatásának megszervezését és lebonyolítását. Minden rendezvényre saját termelői háttérrel készített ételeket szállítunk. A szervizt gyakorlott felszolgáló személyzetünk végzi. A termékválasztékunk kialakítása minden esetben egyedi, mely alkalmazkodik a helyi sajátosságokhoz, valamint a megrendelő lehetőségeihez.

Ugrás az oldal tetejére