BemutatkozásBemutatkozás

Engedje meg, hogy a METROPOLIS cégcsoport nevében tisztelettel köszöntsem Önt, és egy jövőbeni eredményes együttműködés reményében bemutassam cégeinket.

A ma már többéves múlttal és szakmai gyakorlattal rendelkező vagyonvédelemre, illetve épület üzemeltetésre szakosodott vállalkozást az 1990-es évek elején magánszemélyek alapították. Jelenleg a régióban jelentős szerepet vállalunk az őrzés-védelem területén.

Alkalmazottaink rendelkeznek a 2005. évi CXXXIII. törvény, továbbá a Szakmai Kamara által előirt szakképesítési követelményekkel, tevékenységünket a törvényeknek és a törvényes rendelkezéseknek megfelelően végezzük. Munkatársaink a vagyonvédelem minden területén dolgoznak, így vállalunk objektumőrzést, pénz- és értékszállítást, rendezvénybiztosítást, személyvédelmet, magánnyomozást, információgyűjtést.

Szolgáltatási körünket bővítve 1998-ban felállítottuk 24 órás ügyeleti központunkat, ahol több száz magánszemély, illetve vállalkozás tűz- és betörésvédelmi rendszerének távfelügyeletét látjuk el.

További fejlesztésként felvettük tevékenységeink közé a HÖRMANN kapurendszerek, a DITEC automatikák (automata ajtók, sorompók) képviseletét, majd az épület üzemeltetési és takarítási szolgáltatásokat.

A 2004-es évtől szolgáltatásainkat megosztva kínáljuk: a humánerős őrzés-védelmi és takarítási feladatokat az M.S.S. (Metropolis Security Service) Vagyonvédelmi Kft. végzi, míg az elektronikus vagyonvédelemmel, épületautomatizálással, távfelügyelettel és kaputechnikával kapcsolatos teendőket a Metropolis Alarm & Monitoring Kft. látja el.

2004-ben megvásároltuk irodaházunkat, ahol közel 400 m²-en kialakított irodákban és bemutatóteremben a kor követelményeinek megfelelő színvonalon tudjuk fogadni ügyfeleinket.

2006-tól a Vas Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve látjuk el vagyonvédelmi feladatainkat, ezzel is elősegítve ügyfeleink értékeinek felelős védelmét. Szintén a 2006-os évben indítottuk el vendéglátó ipari szolgáltatásunkat, az üzleti partnereinknél felmerülő vendéglátó és rendezvényszervezési feladatok elvégzésére.

Bízunk abban, hogy széles körű szolgáltatási kínálatunkból választani tud elképzelései megvalósításához.

Válassza a Metropolis tapasztalatát, minőségi szolgáltatásainkat!

Ugrás az oldal tetejére