AjánlatkérésAjánlatkérés

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

elküldelküld

VagyonvédelemVagyonvédelem

Vagyonvédelmi tevékenységeink mindegyikét - amennyiben a biztonsági követelmények indokolják - fegyverrel is elvégezzük. Munkatársaink az évszaknak megfelelő egységes formaruhában végzik munkájukat. A vagyonvédelmi feladatok elvégzéséhez szükséges eszközöket - önvédelmi-, kommunikációs-, járőrellenőrző-, stb. - társaságunk térítésmentesen biztosítja.

Munkatársaink konkrét feladatait a Megbízóval közösen dolgozzuk ki és írásban rögzítjük, a kijelölt feladatok végrehajtását folyamatosan ellenőrizzük. A vagyonőrök ellenőrzését végző biztonsági vezetőink a feladat ellátásához, illetve pénz- és értékszállításra felkészített CITROEN C 4 típusú személygépkocsikkal közlekednek, ezzel is jelezve a kívülálló személyek részére a védett objektum folyamatos felügyeletét.

Megbízását bizalmi feladatnak tekintjük, tehát érdekeltségeiben az Ön elvárásai szerint hallunk, látunk, figyelünk, tájékoztatunk és intézkedünk. Vállalkozásának értékét, működtetésének fegyelmezett körülményeit munkatársaink megjelenésükkel, fellépésükkel is reprezentálják az épületbe érkező vendégek, üzlettársak és partnerek előtt.

Megbízási szerződéseink mindegyikére a GARANCIA Biztosító Rt.-vel kötött 50 millió Ft limitértékű szerződés alapján érvényes felelősségbiztosítással rendelkezünk.