AjánlatkérésAjánlatkérés

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

elküldelküld

BiztonságtechnikaBiztonságtechnika

Társaságunk magas színvonalon foglalkozik gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával és javításával. Amerikai, német és olasz biztonságtechnikai gyártók berendezéseit telepítjük, gondot fordítva arra, hogy betartsuk a vonatkozó szabványokat, előírásokat. Telepített eszközeink rendelkeznek MABISZ, BM TOP, ÉMI és CE minősítéssel. Érdeklődés esetén a térítésmentes helyszíni felmérést követően munkatársaink elvégzik az általunk szükségesnek tartott rendszer megtervezését, illetve az árajánlat elkészítését.

Gyengeáramú biztonságtechnikai rendszerek:

 • Videó megfigyelő rendszerek kül- és beltérre, digitális képrögzítéssel
 • Elektronikus betörésvédelmi rendszerek
 • Analóg és intelligens tűzjelző rendszerek
 • Digitális telefonközpontok
 • Beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszerek
 • Egyedi és közösségi kaputelefon rendszerek

KaputechnikaKaputechnika

Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a HÖRMANN névvel ma már szinte azonosultak, mivel ezek a nevek Európa legnagyobb kínálatát jelentik. Ezen világcégek, illetve a kapuautomatizálás területén piacvezető olasz DITEC cégcsoport képviseleteként törekszünk a teljes kaputechnikai szakterületet átölelő termékskálából kiszolgálni ügyfeleinket.
Amiket forgalmazunk és telepítünk: billenő és szekcionált garázskapuk, mellékajtók, ipari kapurendszerek (gyorskapuk, redőnykapuk, harmonikakapuk), toló- és nyíló kertkapu motorizációk, sorompók, parkolás gátlók, acél ajtók (biztonsági, bejárati, beltéri, tűzgátló, több funkciós)

ÁrnyékolástechnikaÁrnyékolástechnika

Redőnyrendszerek

A redőnyrendszerek a legnépszerűbb árnyékolók a rengeteg variálhatósági lehetőségük és kedvező tulajdonságaik miatt. A mai modern redőnyök kiegészítik a patinás faredőnyök esztétikus, természetes megjelenését a kor technikai lehetőségeivel. Egy ablakon keresztül sok impulzus érheti a belsőteret, ilyenek a hő és hanghatás, beláthatóság, betörés, UV sugárzás, szél, csapadék. Ezen behatások ellen tökéletes védelmi megoldás a redőny. Másik előnyös tulajdonsága a redőnytok és a lamellák közös rendszere általi energia megtakarítás, ami thermográfiai mérések szerint elérheti a 15%-ot. Redőnyeink mindegyike szerelhető szúnyoghálóval, műanyag vagy alumínium lamellákkal. Mozgatásuk történhet kézzel, vagy motor segítségével. Mechanikus irányításnál heveder vagy hajtókar segítségével mozgathatók a lamellák. Beépített csőmotorok segítségével lehetősége van redőnyeit gombnyomással működtetni, időkapcsolós vezérlések alkalmazásával a redőny rendszer programozott működése is megoldható. Társaságunk a megszokott szögletes redőnyszekrényektől az íves formákig, a vízszintes beépítéstől a szögben döntött elrendezésekig nagy választékban, és szinte minden színben kínálja termékeit.

TávfelügyeletTávfelügyelet

Központi irodánkban működik non-stop ügyeleti központunk, ahol több száz magánszemély, illetve vállalkozás elektronikus rendszerének távfelügyeletét látjuk el. A beérkező jelzéseket tudjuk fogadni analóg és digitális telefonvonalon keresztül, illetve a mobil telekommunikációban használt GPRS rendszeren használatával, amely gyorsabb és lényegesen megbízhatóbb átjelzést ad. A GPRS nagy előnye, hogy az ország minden olyan pontjáról távfelügyeleti szolgáltatást biztosít, ahol a mobiltelefonját használni tudja. A METROPOLIS távfelügyeleti rendszer alkalmas vagyonvédelmi, szociális és műszaki távfelügyelet ellátására külön-külön vagy kombináltan.

A távfelügyeleti szolgáltatást kétféle módon végezzük:

 • Értesítéses távfelügyelet
  Jelzés esetén a diszpécser tájékoztatja a beérkezett eseményekről vagy hibákról a megadott személyeket, de nem indítja el a kivonuló járőrt.
 • Kivonuló szolgálatos távfelügyelet
  A fenti szolgáltatás kiegészül a kivonuló járőr kiküldésével is.

Vagyonvédelmi távfelügyelet

Vagyonvédelmi távfelügyelet esetén, amikor a védett objektumban rendkívüli esemény történik (pl. betörés), a helyi vagyonvédelmi (riasztó vagy tűzvédelmi) központ jelzést küld a diszpécserközpontba. A felügyeleti számítógépen megjelennek az intézkedéshez szükséges adatok (név, cégnév, cím, értesítendő személyek, riasztás pontos helye, stb.) Ezek alapján az ügyeletes diszpécser értesíti az előre megadott személyeket, valamint szükség esetén a helyszínre irányítja a távfelügyeleti kivonuló szolgálatot.
A riasztó központok a bűnelkövetők mozgásának helyét helységről-helységre követik, és ezt a diszpécserközpont részére továbbítják, így ha a betörő elbújik, az ügyeletesek tájékoztatni tudják a kiérkező járőröket, akik meggyőződnek a riasztás okáról. Ha a riasztás indokolt volt, a megbízó megérkezéséig őrzik a helyszínt, tettenérés esetén a rendőrség kiérkezéséig visszatartják az elkövetőt.

A távfelügyeleti állomás az alábbi jelzéseket tudja fogadni:

 • Betörésjelzés
 • Támadásjelzés
 • Kényszeríttet nyitás
 • Tűzjelzés
 • Napi tesztjelentés
 • Szabotázsjelzés
 • Hibajelzés
 • Nyitás-zárásjelentés
 • Nyitás-zárásjelentés elmaradása
 • Nyitás-zárás tiltott időben

Szociális távfelügyelet

Idős, beteg emberek védelmére szolgáló rendszer. Egészségügyi vagy egyéb probléma (pl. rablás) esetén, a lakásuk bármely részéről, rádiós nyomógomb segítségével jelzést küldhetnek a távfelügyeleti állomásnak.

Műszaki távfelügyelet

Bármilyen műszaki eszköz állapotának felügyeletére alkalmas, GPRS hálózaton keresztül fogadja a berendezésekben keletkező lényeges információkat (működési állapot, hiba, rongálás, szabotázs, stb.). Alkalmazásával megvalósítható játék- és nyerőgépek, ital és étel automaták, gyártósorok, hűtőházak, kazánok, adótornyok stb. védelme és ellenőrzése.
Társaságunk rendelkezik a beépített tűzjelző berendezések szereléséhez, telepítéséhez, felülvizsgálatához, javításához és karbantartásához szükséges szakmai tapasztalatokkal, szakvizsgákkal (OKJ 34 5223 02, BM 53/2005.) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság regisztrációjával (OKF F690/2009.), így külön szerződés alapján a kiépítésre kerülő tűzvédelmi rendszerek teljes üzemeltetését és karbantartását is tudjuk vállalni. 24 órás diszpécserszolgálatunk rendelkezik a beépített tűzjelző berendezések automatikus átjelzéseinek fogadására és kezelésére (távfelügyeletére) feljogosító Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság regisztrációjával (T/163/009.) is.

Kirakatvédő rácsokKirakatvédő rácsok

Az általunk telepített berendezéseket a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) és az Országos Rendőr Főkapitányság is minősítette, önálló vagyonvédelmi eszközként elfogadta. Beszállító partnerünk a rács- és redőnytechnika területén piacvezető Magyarországon, termékei a barátságos ár és a reprezentatív megjelenés mellett az ISO 9002 minősítő rendszer követelményeinek megfelelve kivívták a hazai és külföldi piac elismerését egyaránt. Felhasználásuk rendkívül sokrétű, az áruházak belső tereinek elszeparálásától a külön álló épületek lezárásán keresztül a kirakatvédelemig minden területen alkalmazhatók.

Ugrás az oldal tetejére